DORO GARAGE Descopera un nou concept SERVICE, DETAILING & CAR WASH

Despre noi

DORO GARAGE &CAR WASH

null

este garajul complet de care aveti nevoie,  ce va pune la dispozitie, o gama larga de servicii pentru masini de diferite marci. Profesonalismul si devotamentul echipei, o sa se simtita pana la cel mai mic detaliu si datorita acestui fapt, consideram ca suntem cel mai potrivit garaj din Bucuresti, pentru nevoile dumneavoastra. Alegand sa aduceti masina in garajul nostru, nu faceti decat sa va usurati problema cu diagnosticarea si rezolvarea defectiunilor tehnice, deoarece detinem echipamentul necesar pentru o diagnoza auto cat mai precisa. In consecinta, alegand servciile noastre, eliminati pierderea timpului cu diverse presupuneri inutile si costisitoare.

Diagnoza auto de care o sa aiba parte masina dumneavoastra o sa va scuteasca de cheltuieli suplimentare, astfel nu o sa mai trebuieasca sa cheltuiti sume mari de bani doar cu diagnosticarea defectiunii.

Va punem la dispozitie servicii pentru masini, de cea mai buna calitate, printre care putem enumera: schimb de ulei si filtre, revizii periodice, reparatii sisteme de franare, achizitie si schimbare de cauciucuri dar si alte servicii mult mai complexe, pentru care va invitam sa ne  faceti o vizita la sediul nostru sau sa ne contactati, la telefon sau prin email,  deoarece numai asa puteti sa aveti parte, dumneavoastra si masina dumneavoastra, de o experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o retraiti.

DORO GARAGE & CAR WASH este un garaj complet  , in care serviciile de mecanica auto, detailing auto, spalatorie auto plus alte servicii , sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiti si relatia client service auto o sa fie o experienta mai mult decat placuta.

Daca doriti sa consultati cateva dintre serviciile noastre, puteti vizita pagina noastra de Servicii si acolo o sa gasiti o parte dintre acestea.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa le adresati prin formularul nostru de mai jos. Sau daca doriti sa ne vizitati, adresa o gasiti in pagina de Contact.

Contacteaza-ne

null

Intră în legătură cu echipa DORO GARAGE & CAR WASH folosind datele de contact de mai jos sau completează formularul.

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

+40772212801

contact@dorogarage.ro
B-dul Energeticienilor, 116, sector 3, Bucuresti
Program de lucru:
CAR WASH:

Luni-Duminica 08:00 – 22:00
SERVICE AUTO:

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 09:00-14:00