DORO GARAGE Descopera un nou concept SERVICE, DETAILING & CAR WASH

Detailing auto

null

O notiune noua pe piata din Romania, este serviciul de cosmetizare si tratament profesional, aplicat atat autoturismelor noi cat si celor rulate.

Inseamna tratamentul profesionist aplicat atat interiorului cat si exteriorului unui autoturism, cu scopul de a imbunatati rezistenta materialelor tratate si are ca rezultat prelungirea duratei de viata si valoarea autoturismului.

Detailing Interior

null

Este un proces complex de curatare si revitalizare a autoturismului.
Ca si la detailingul exterior, cel interior cuprinde mai multe etape ce au ca rezultat final schimbarea radicala a aspectului si igienizarea habitaclului.

Acest proces incepe cu aspirarea autovehicului, urmarindu-se extragerea impuritatilor si a prafului din mocheta si tapiterie, cu ajutorul aspiratoarelor de inalta performanta. Tot in aceasta etapa, va fi folosit aerul cu inalta presiune in locurile greu accesibile (gurile de ventilatie, cusaturile, imbinarile) si indepartarea murdariei si a petelor existente la nivelul materialelor textile.

Curatarea suprafetelor textile

Odata incheiata aspirarea, se procedeaza la aplicarea unor solutii profesionale de curatare pe toate suprafetele textile (mocheta aflata in interior cat si in portbagaj, scaune, banchete, plafon, fete de usi). Acest prodcedeu se realizaza manual, pentru a se evita degradarea tapiteriei si pentru a controla cat mai bine rezultatul final.

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior

Tapiteria se trateaza, dupa uscare, cu un protector textil special. Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, pastrand proprietatile acestuia si lasand in acelasi timp materialul sa respire.

Pelicula confera un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarire.

Suprafetele de vinil si alte materiale sintetice din interiorul automobilului, dupa curatare, se protejeaza si revitalizeaza cu un dressing special conceput pentru acest tip de materiale.

Limpezire si extractie

Pentru aceasta operatie se foloseste un aspirator profesional, cu putere mare de aspirare. Apa este pulverizata pe suprafatetele ce urmeaza a fi curatate iar apoi aspirata impreuna cu spuma rezultata. In cazul in care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi doar un aspirator cu injectie-extractie, cu un sampon special cu spumare redusa.

Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat “magnet” pentru murdarie.

Tratament pentru piele

Pentru a-si pastra aspectul si calitatile, finisajele din piele necesita o ingrijire deosebita care are rolul de a preveni deshidratarea.
Pielea deshidratata isi pierde elasticitatea, se intareste si devine casanta. Rezultatul: degradarea prematura si aparitia unor “fisuri” pe suprafetele din piele ce confera un aspect de uzat si vechi.
Tratamentul piele se face din doi pasi:
1. Curatarea manuala cu solutii avand un pH echilibrat, prin folosirea acestora evitandu-se atacarea si distrugera materialului.
2. Folosirea unui balsam special proiectat, care intra rapid in piele si ii reda elasticitatea.

Detailing Exterior

null

Procesul de detailing exterior cuprinde mai multe etape:

Prima etapa cuprinde spalarea si decontaminarea suprafetelor cu solutii speciale non-abrazive , care indeparteaza impuritatile (bitumul, rasini de la copaci) de pe stratul protector al vopselei si anume lacul, fara a afecta insa suprafata.

Urmatoare etapa este polisharea care se realizeaza in 1-5 pasi, in functie de starea suprafetei vopsite. Prin polishare se urmareste indepartarea zgarieturilor fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de “panza de paianjen”.

In functie de conditia lacului, se folosesc paste abrazive cu granulatii diferite, astfel incat suprafata livrata la final sa fie perfect rectificata, cu un finisaj de showroom.

Ultima operatie de detailing exterior o constituie aplicarea manuala pe suprafata lacuita a unei protectii formata din sealant (o soutie pe baza de polimeri cu rolul de etansare a porilor) si ceara solida.

Aceasta bariera invizibila formata din straturile de sealant si ceara va proteja vopseaua si lacul autoturismului, absorbind razele ultraviolete si retinand microparticulele si umezeala din atmosfera, prevenind astfel intrarea lor in porii si imprefectiunile finisajului. Acelasi strat preia o mare parte din agresiunile factorilor externi (praf, rasini, sare) si are si rolul de protectie impotriva zgarieturilor fine si matuirii. Durata de viata a stratului de protectie astfel aplicat, poate ajunge pana la 6 luni, in functie de conditiile climatice si de factorii externi ce actioneaza asupra sa.

Contacteaza-ne

null

Intră în legătură cu echipa DORO GARAGE & CAR WASH folosind datele de contact de mai jos sau completează formularul.

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

+40772212801

contact@dorogarage.ro
B-dul Energeticienilor, 116, sector 3, Bucuresti
Program de lucru:
CAR WASH:

Luni-Duminica 08:00 – 22:00
SERVICE AUTO:

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 09:00-14:00