DORO GARAGE Descopera un nou concept SERVICE, DETAILING & CAR WASH

Service Flote Auto

null

Detineti o flota auto a firmei sau companiei dvs. si aveti nevoie de un service auto de calitate, care sa realizeze reviziile auto sau reparatiile de mecanica si electrica auto?

Suntem dedicati in tot ceea ce facem si de aceea ne ocupam inclusiv de flote auto , cu tot ceea ce implica acest lucru. Avem grija de masinile companiei dvs ca si cum ar fi ale noastre si va asiguram ca vor fi mereu gata de drum si in perfecta stare tehnica, astfel incat dvs. sa va concentrati doar pe focusul afacerii.

In functie de flota auto pe care o intretineti in service-ul nostru, putem oferi preturi promotionale pe baza de contracte ferme, atat pentru piesele achizitionate de la noi cat si pentru manopera.

Intretinerea autoturismelor dintr-o flota auto are o importanta foarte mare in privinta optimizarii parcului auto iar neefectuarea la tiimp a reviziile poate genera costuri suplimentare insemnate si reducerea duratei de viata a autoturismelor. Totodata, aveti in vedere ca sofatul unui autoturism nesigur poate provoca incidente nedorite.

Fie ca detineti o companie de rent a car, cu multe masini in portofoliu sau o companie de inchirieri de autoutilitare cu/fara sofer sau frigorifice, noi suntem pregatiti sa reparam si sa intretinetinem flota auto si sa o pastram in stare impecabila pentru soferii sau clientii firmei dvs.

Firmele care detin parcuri auto beneficiaza de preturi foarte bune daca incheie contracte de mentenanta cu service-ul nostru. Aceste contracte se pot referi la lucrari de mentenanta in intervale de service (revizii flota auto) sau reparatii curente, adica operatiuni de mecanica, electrica, intretinere sistem AC, verificari uzuale etc.

Pentru a primi o oferta avantajoasa pentru servicii de intretinere flote auto a companiei,  nu ezitati sa solicitati o oferta de pret atat pe e-mail cat si la telefon.

Va asteptam cu drag la o vizita in service nostru, cu sau fara programare in prealabil.

Contacteaza-ne

null

Intră în legătură cu echipa DORO GARAGE & CAR WASH folosind datele de contact de mai jos sau completează formularul.

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

+40772212801

contact@dorogarage.ro
B-dul Energeticienilor, 116, sector 3, Bucuresti
Program de lucru:
CAR WASH:

Luni-Duminica 08:00 – 22:00
SERVICE AUTO:

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 09:00-14:00